Ik wil voelen wat mijn vrijheid is | The Volcano
2493
post-template-default,single,single-post,postid-2493,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ik wil voelen wat mijn vrijheid is

dive duiken pitstop vrijheid

Ik wil voelen wat mijn vrijheid is

In deze video wordt een mooi gesprek weergegeven tussen opa en kleindochter. Opa geeft aan dat hij geen dag spijt heeft van alle ervaringen in zijn leven. Maar dat hij wel spijt heeft van alle ideeën die hij niet heeft uitgevoerd en vanwege het feit dat hij zijn rug heeft gekeerd naar kansen die voorbij kwamen. 

De mooiste regel vind ik: ‘I want to feel what it is to be free’. Ik wil voelen hoe het is om vrij te zijn. Ik heb getwijfeld om hier uitgebreid een uiteenzetting te doen waarom ik dit persoonlijk zo super belangrijk vind, maar dat doe ik niet. Misschien als enige aanvulling dat je opa kunt vervangen door je eigen stem. Hieronder staat de tekst van de video.    

 

MONEY RETURNS, TIME DOESN’T  

Grandpa:

You know, child… I don’t regret a single experience in my life.

But I do regret all the ideas I never made a reality, and the opportunities I turned my back to. 

The world has so much more to offer than your  everyday job, routine or coming home to the same old flat. 

Don’t make the same mistakes I did… 

WAKE UP, CHILD, and make your life unforgettable!

 

Girl:

So I did! I stepped out of my comfort zone and made adventure my new reality. 

I want to experience the unknown, something new, something remarkable, I thought.

I want to just do it

Time spent and lessons learnt, I’ll continue to surround myself with the right people for me. 

It’s human nature wanting to explore.

I want to climb mountains and free myself from all the weight I carry.

Because each glimpse at freedom is worth so much more than any penny in my pocket 

 

dive duiken pitstop vrijheid

 

I want to create unforgettable moments,  experienced with the people that mean the most to me. 

Moments that turn into memories, and never forgotten.

I love to create things like this, this or that.

I want to be creative in my kind of way.

There will always be hard times… and then there will be times like this.

I want to be able to say: I danced under the nordic lights…

and experienced the unbelievable places the world has to offer.

I want to hold untouched nature in my hands

I want to ride on wild horses

Just lose myself 

Feel the adventure

Discover myself in a new way 

I want to feel what it is to be free

Grandpa, you’re going to be proud of me. 

 

Pitstop Ibiza

Mocht je video hebben gekeken en nu voelen: ik wil ook mijn eigen vrijheid creëren maar ik weet niet hoe? Of je kunt er wel wat hulp bij gebruiken? Check dan onze Pitstop op Ibiza van 24-30 augustus. Daar hebben we een super mooi programma in een mooie omgeving, met een passende mix die voor veel impact zorgt. Velen gingen je voor met allemaal verschillende veranderingen naar meer persoonlijke vrijheid: van het verkopen van het huis tot aan het starten van een eigen zaak of 2 dagen vrij nemen voor eigen invulling voor persoonlijke groei. Er zijn nog enkele plekjes vrij, dus wees er snel bij.

Geen reactie's

Geef een reactie