Agenda | The Volcano
Op de pagina Agenda kun je alle activiteiten vinden van The Volcano. Je ziet hier een overzicht van alle activiteiten en je kunt doorklikken naar een volledige beschrijving.
Agenda, datum, data, planning, pitstop, wandelsessie, coaching, retreats
1233
page-template-default,page,page-id-1233,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Agenda 2019

Heb je vaak het gevoel dat je het leven leidt dat wel ok is, maar je hoort soms een ander stemmetje? Die stem die zegt dat je eigenlijk iets heel anders wil doen?

 

Nadat we veel vraag ernaar kregen; nu ook de Pitstop in Twente van vrijdag 11 t/m zondag 13 oktober 2019. Met ons unieke weekendprogramma The Pitstop in Twente kom je dichter bij je gevoel en is dit een uitstekende mogelijkheid om je leven te overdenken. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

 

  • Wat is je diepste wens of verlangen en waar krijg je bakken energie van?
  • Doe ik de dingen waar ik blij van word? Of doe ik ze omdat ik dat al jaren doe, maar haal je er eigenlijk geen voldoening meer uit?
  • Zijn er zaken wat je graag in je leven zou willen doen, maar het beginnen hiervan steeds maar uitstelt?

Programma

Voor het volledige programma klik hier of boek direct hieronder.

wandelsessie coaching training veranderen loopbaanvragen

Foto: timetoshine.nl

 

Heb je het gevoel dat je een leven leidt dat niet van jou is? Of dat je wel tevreden bent, maar iets mist?

 

Dan is een wandelsessie écht iets voor jou. We drinken eerst een kop koffie of thee en gaan daarna het bos in om te wandelen. De natuur zorgt voor een ongedwongen sfeer, meer openheid en goede energie. Gegarandeerd keer je terug  naar huis met nieuwe ideeën, een frisse kijk op jouw situatie en verdiepende vragen waarmee jij verder kunt.

aandacht training focus sport presteren mindfulnessHeb jij als sporter of als coach vaak het gevoel dat er meer in had gezeten na de wedstrijd? Dat er niet alles uit komt wat er in zit?

 

Het is bekend dat sporters beter presteren wanneer ze IN het huidige moment zijn. Elke keer dat onze geest afdwaalt, lijdt de prestatie daaronder. Om die reden is het zo belangrijk om in die ‘flow’ te blijven. Mindfulness helpt om de aandacht en concentratie vast te houden. Net zoals het zorgt voor een beter ruimtelijk inzicht, mentaal uithoudingsvermogen en omgaan met weerstand.

 

Kijk in deze video van de Academie voor Mindfulness in de Sport voor een toelichting (3 min).

 

Voordelen van aandachttraining in de sport:

 

  • Betere focus
  • Meer kans om in flow te geraken
  • Verbeterde aandacht
  • Stimuleert visualisatie en visualiseren
  • Verhoogde  kwaliteit van slapen
  • Stimuleert veerkracht
  • Verbetert geheugen

 

Lees hier meer over het programma en de de inhoud.